skip to Main Content

Den lilla svarta i 100% cashmere

Den här modellen är alltid rätt! Så stilren och enkel såväl afton som dag, julfest eller bara en mysig hemma kväll. Klänningen är stickad i mjukaste cashmere från Davida. Verkligen en kvalitet som står sig och en modell som Du…

2.199 kr

Nollställ

Den lilla svarta i 100% cashmere

Den här modellen är alltid rätt! Så stilren och enkel såväl afton som dag, julfest eller bara en mysig hemma kväll. Klänningen är stickad i mjukaste cashmere från Davida. Verkligen en kvalitet som står sig och en modell som Du garanterat inte kommer tröttna på.

Den perfekta klänningen!

En slätstickad klänning med en rund halsringning. Fina detaljer vid ärmen samt en liten slits längst ned.

– 12 gauge

– 100% Kashmir

– Modellen bär storlek Small och är 178 cm lång

– Normal i storlek

– Rak i modellen

Skötselråd:

Inom stickning använder man ofta den engelska termen gauge (gg). Gauge beskriver antalet maskor per tum. Enkelt sagt kan man säga att ju högre gg, desto tunnare tröja. Tröjor i cashmere stickas vanligtvis i 8 gg, 12 gg och 16 gg.

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt. 

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk och låt plagget plantorka

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge. För att undvika malangrepp rekommenderar vi att du förvarar plagget i plastpåsen som plagget levereras i.

Det går utmärkt att stryka ditt cashmereplagg. Stryk ditt plagg med rätt temperatur (max 150 grader) alternativt steama för att enkelt och smidigt få bort veck. 

 

Mer information

Storlek

S, M

Close search

Varukorg

Back To Top