skip to Main Content

Klassisk poncho i härligt blå färg

Nu är vi stolta att kunna erbjuda högkvalitativa cashmere plagg från Davida Cashmere. Så fina och tidlösa modeller av utvalda material av högsta klass. Här ett riktigt användsbart plagg för alla säsonger. En kall höstdag på kontoret, på resan eller…

1.899 kr

Nollställ

Klassisk poncho i härligt blå färg

Nu är vi stolta att kunna erbjuda högkvalitativa cashmere plagg från Davida Cashmere. Så fina och tidlösa modeller av utvalda material av högsta klass. Här ett riktigt användsbart plagg för alla säsonger. En kall höstdag på kontoret, på resan eller likväl en sen sensommarkväll när man ändå vill vara ute och njuta av den sista möjligheten att kunna vara just ute. Då värmer denna gott med sin släta stickning och guldiga knappar. En poncho som säljs säsong efter säsong, under årets alla månader. Matcha med jeans, kjol eller finbyxa. Denna poncho funkar till vad som helst.
– 12 gauge
– 100% Kashmir
– One size

Tvätt och skötselråd från tillverkaren:

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt.

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk och låt plagget plantorka.

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge. För att undvika malangrepp rekommenderar vi att du förvarar plagget i plastpåsen som plagget leveraras i.

Det går utmärkt att stryka ditt cashmereplagg. Stryk ditt plagg med rätt temperatur (max 150 grader) alternativt steama för att enkelt och smidigt få bort veck.

Mer information

Storlek

One Size

Close search

Varukorg

Back To Top