skip to Main Content

Stilren värmare för svala kvällar eller kanske bara för att …

Årets kanske mest användbara plagg! Tringelformad poncho i 100% cashmere med rundad halsringning. Ponchon är slätstickad och har en ledig passform. Den perfekta ponchon under årets alla dagar. – 12 gauge – 100% Kashmir – Modellen är 178 cm lång…

1.699 kr

Stilren värmare för svala kvällar eller kanske bara för att ...

Årets kanske mest användbara plagg!

Tringelformad poncho i 100% cashmere med rundad halsringning. Ponchon är slätstickad och har en ledig passform. Den perfekta ponchon under årets alla dagar.

– 12 gauge
– 100% Kashmir
– Modellen är 178 cm lång
– Onesize

Skötsel och tvättråd: 

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt.

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk och låt plagget plantorka

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge. För att undvika malangrepp rekommenderar vi att du förvarar plagget i plastpåsen som plagget leveraras i.

Det går utmärkt att stryka ditt cashmereplagg. Stryk ditt plagg med rätt temperatur (max 150 grader) alternativt steama för att enkelt och smidigt få bort veck. 

 

 

Close search
Varukorg
Back To Top